Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Arkiv måned: november 2012

T.I - sorry

30.11.2012 @ 19:16 i Musikk 0 kommentarer

T.I er ute med ny sang for ikke alt for lenge siden. Sangen heter 'sorry', og denne sangen spiller han inn med Andrè 3000. 

1uke

27.11.2012 @ 14:24 i Diverse annet 0 kommentarer

Idag har jeg akkurat blogget en uke på denne bloggen! Takk for alle som leser denne fast, eller er innom innimellom eller som er her for første gang. Føler egentlig at jeg har blogget her allerde en måned, men nei. Statistikken ser bra ut, men er litt skuffet over at den begynte supert, men synker for hver dag ...Batman 3

26.11.2012 @ 15:32 i Film 2 kommentarer

Batman 3: The Dark Knight Rises kommer ut på DVD på onsdag. Den har fått veldig bra respons fra både aviser, blader, pulikum og  kritikerne. Vil bare minne om at det er 15års aldersgrense på filmen!

Du kan kjøpe filmen:

HER på dvdhuset.no               HER på platekompaniet.no               HER på cdon.comDe fem legendene

25.11.2012 @ 18:46 i Film 0 kommentarer

Orginaltittel: Rise of the Guardians


De fem legendene er en eventyr film, som blir sluppet på kino den 30.november 2012. Filmen er egentlig fra USA, men finnes nå også på norsk. Den skal vare i 1t og 27min og aldersgrensen er 7år. Den anbefales ikke for barn under. Filmen er egnet for hele familen, så ta med hele familien på denne kinofilmen. Filmen har en mørk stemning og truende skikkelser som kan virke skremmende på de yngste. Filmen har derfor 7-årsgrense og den frarådes barn under denne aldersgrensen.

Flere mystiske skapninger slår seg sammen for å beskytte jorden fra en skremmende trussel i denne fantastiske animasjonen.

'De fem legendene' er ikke bare kjente sagnfigurer fra barndommen vår - de er også en gruppe superhelter med fantastiske krefter. Når den onde skikkelsen Pitch bestemmer seg for å ta knekken på all barndomstro i verden, må de udødelige Legendene kjempe tilbake for å forsvare håpet, troen og fantasien som lever i oss alle. Men hvis de skal klare å bekjempe Pitch og hans plan om å spre mørke og frykt over hele verden, må de overbevise Jack Frost om at han skal stå sammen med dem.

Carly Rae Jepsen - This Kiss

25.11.2012 @ 18:25 i Musikkvideo 0 kommentarer

Om ikke så alt for lenge siden, kom Carly Rae Jepsen ut med musikkvideo til sangen hennes 'This Kiss'.

PSY har passert JB på YT

25.11.2012 @ 13:24 i Nyheter 0 kommentarer

Viral Smash har tjent over 800 millioner visniner på fire måneder.

PSY's 'Gangnam Style' er nå den mest sette YouTube-videoen av alle. Det 04:13 lange klippet fra den sørkoreanske rapperen har tjent ca 803 761 000 visninger siden den ble skrevet den 15.juli 2012. Tidlig på lørdag passerte PSY den mangeårige lederen, som er 'Baby' av Justin Bieber, som har fått 803 732 000 visninger siden dens utgivelse i februar 2010.

'Gangnam Style' har allerede satt YouTube rekord for den mest likte videoen noensinne som har blitt lagt ut på nettstedet, med sin total som nå står på 5.300.000 liker og 323 000 misliker. 'Baby' har derimot 1.400.000 liker og 3.100.000 misliker.

 

Noe nye musikk

24.11.2012 @ 20:51 i Nyheter 0 kommentarer

Kan du ikke vente på å laste ned de nyeste sangene fra dine favorittartister og band? På capitalfm.com kan du finne ut når de største nye musikk-utgivelsene kommer i november. Pass deg for den nye singelen fra The Wanted 'I Found You' oppfølgeren til sommerhiten 'Chasing The Sun'. Nå er også Usher tilbake med han neste singel 'Numb' fra albumet 'Looking 4 Myself'.

   

Sist måned gjorde Nicki Minaj det i Vodafone Big Top 40 med hennes samarbeid med Justin Bieber, denne måneden håpet hun på å gjøre det samme med Alicia Keys sin nye sang 'Girl On Fire'.Olly Murs har slått seg sammen med Flo Rida på sin nye sang 'Troublemaker', har han et håp om å komme på topp 10 i november? Det samme vil Rita Ora med hennes neste sang 'Shine A Light'.

   

 I november seg også Ke$ha tilbake til musikkvideoen. Det har vært en stund siden vi hørte fra henne sist med hennes album 'Animal'. Hennes nye singel 'Die Young' skal bli utgitt på slutten av november, etterfulgt av hennes nye album 'Warrior' i tide til jul.

Norske kritikeres kinofavoritter

23.11.2012 @ 18:37 i Film 0 kommentarer


Beasts of the Southern Wild

Publikum: 7,6 av 10 stjerner (2940 stemmer)

Kritikerne: 8,5 av 10 stjerner

Kon-Tiki

Publikum: 7,4 av 10 stjerner (5528 stemmer)

Kritikerne: 8,2 av 10 stjernerParadis: kjærlighet

Publikum: 8,7 av 10 stjerner (158 stemmer)

Kritikerne: 8,1 av 10Palme

Publikum: 9,2 av 10 stjerner (134 stemmer)

Kritikerne: 8,0 av 1090 minutter

Publikum: 6,8 av 10 (772 stemmer)

Kritikerne: 8,0 av 10

Konkurranse

23.11.2012 @ 15:13 i Konkurranse 0 kommentarer

Ville bare si at filmweb.no har masse fine konkurranser på gang!

Nå vil jeg opplyse om en fin konkurranse for de minste. Et lite hint er; Askepott. Du kan nemlig vinne askepott dukker og DVD. Om du ikke liker prinsesser og sånt, så kan det jo være en fin gave om du vinner. Det eneste du gjør er å svare på noen enkle spørsmål, og du er med i trekning av en DVD eller Blu-ray. De trekker også to heldige vinnere som får hver sin Askepott-dukke!

Trykk HER for å komme til konkurransen!LYKKE TIL !

Cher - Woman's World

23.11.2012 @ 14:59 i Musikk 0 kommentarer

Cher er ute med ny sang! Nemlig 'Woman's World'! Hun har ikke gitt ut album siden 2001! Det er ikke særlig mange som er begeistret for denne sangen, men du får bedømme hva du syns.

Istid 4 - snart på DVD !

23.11.2012 @ 10:51 i Film 2 kommentarer

Om bare fem dager kommer 'Istid 4 - kontinenter på avveie'. Istid 4 er en familiefilm, tillatt for alle.Gled dere!

 

Albumet 'Red' til Taylor Swift

23.11.2012 @ 10:12 i Musikk 0 kommentarer

På mange måter er Taylor Swifts nye album 'Red' hennes første voksne album, mener billboard.com. 

Disse sangene finner du på albumet:

Trykk HER for å høre sangene på Taylors nettside

Din favorittartist

23.11.2012 @ 09:32 i Diverse annet 2 kommentarer

Siden det er dere som skal lese dette, så vil det jo være fint for dere om dere får lese om deres favorittarister og ikke bare de som jeg finner. Så vis det er en artist du vil lese mere om så er det bare å si ifra! Eller om det er noe du synes mangler på bloggen.Mesterkokken

23.11.2012 @ 08:25 i Film 0 kommentarerComme un chef. Den kommer nemlig fra Frankrike.

 

Det er en komedie som har premiere idag. Den varer 1t og 24min og er tillatt for alle, men den er egnet for voksne. Filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skremmende på de yngste. Den blir derfor tillatt for alle, så det er bare å ta med barna.


Hva handler filmen om?

 

Jacky Bonnot er 32 år. Han elsker gourmetmat, og med sitt udiskutable talent drømmer han om å åpne sin egne, utsøkte restaurant.

 

 

 

Men Jacky har ikke mulighet til å følge drømmene sine. Den finansielle situasjonen han og hans kone står overfor fører til at han må takke ja til ulike strøjobber han aldri klarer å beholde. En dag møter han Alexandre Lagarde (Jean Reno), en berømt kokk med flere Michelin-stjerner. Lagarde er i alvorlig konflikt med den nye administrerende direktøren i konsernet som eier restauranten hans, og på desperat jakt etter en ung assistent som kan hjelpe han med en ny, spennende meny før Michelin-guidens kritikere kommer for å bedømme maten hans.

Regissør Daniel Cohen har laget en fornøyelig og kulinarisk komedie med god fransk mat i sentrum. Filmen ironiserer på klassisk fransk vis over den nye mattrenden med molekylær gastronomi når den pretensiøse stjernekokken spilt av Jean Reno blir konfrontert av det faktum at han holder på å miste sin plass på den kulinariske tronen. Regissør Daniel Cohen har hatt et ønske om å lage film som gjør oss sultene på å lage god og ærlig mat. For alle "foodies" er filmen et must.

 

Konkurranse hos ...

22.11.2012 @ 17:34 i Konkurranse 0 kommentarer

Nå har funnet enda en konkurranse som NorgesEnergi arrangerer. Premien har nemlig noe med musikk å gjøre. Det eneste du trenger å gjøre er å svare på to enkle spørsmål, og du er med i trekningen. Premien er et gavekort på 3000kr hos billettservice! Høres ikke det ut som en fin konkurranse!? 

Trykk HER for å komme til konkurransen.
 

Familiefilmen 'Reisen til julestjernen'

22.11.2012 @ 17:11 i Film 6 kommentarerAgnes Kittelsen i reisen til julestjernen.

I denne norske filmen møter du sikkert noen skuespillere du har sett før. Det er en eventyrlig film for hele familen. Det var kino premiere på den, den 9.november 2012. Den skal vare 1t og 16min og den er tillatt for alle. Den er egnet for hele familien.

Litt viktig info!

 

 Denne eventyrfilmen inneholder enkelte scener som kan fremstå noe truende og dramatiske. Til tross for dette antas filmen ikke å være skadelige for barn under syv år da disse scenene er kortvarige, og foregår innenfor en trygg rammefortelling.


Vilde i Reisen til julestjernen

HVA HANDLER DEN OM?

 

Like før jul ankommer Sonja en liten landsby sammen med et følge røvere som holder henne i fangenskap. Det hviler en forbannelse over landsbyen.

 

 

En gang for lenge siden forsvant Kongens eneste datter, Gulltopp, da hun gikk ut i skogen for å finne Julestjernen. Dronningen døde av sorg og etterlot den fortvilede Kongen alene. Kongen forbannet Julestjernen slik at mørket og sorgen senket seg over hans rike. En kveld kom en gammel vismann til slottet, og fortalte Kongen at hvis han fikk Julestjernen til å lyse igjen innen 10 julekvelder vil Gulltopp vende tilbake. Det har nå gått 9 år og denne julen er Kongens siste håp for å finne Julestjernen. En kveld klarer Sonja å unnslippe røverne og rømme inn på Slottet. Der overhører hun den sørgelige historien til Kongen før hun blir oppdaget og tatt til fange. Hun ber om nåde idet den onde Greven vil kaste henne i fangehullet, og Kongen befaler at hun skal løslates fra røverne. Som takk for hjelpen legger Sonja ut på en reise for å finne Julestjernen.

 

(NOE BLE LITT FEIL STILT)

One Direction "Take Me Home"

22.11.2012 @ 16:53 i Nyheter 2 kommentarer


One Direction har scoret sitt andre nr.1 album på mindre enn ett år. "Take Me Home" eksploderer på Billboard 200 chart med 540 000 solgte eksemplarer i sin første uke, ifølge Nielsen SoundScan.

 

 

Nytt album fra Kid Rock

22.11.2012 @ 15:55 i Musikk 0 kommentarerHer om dagen kom det et nytt album fra rockestjernen Kid Rock. Albumet heter Rebel Soul.

Her er sangene:

1. Chickens In The Pen
2. Let's Ride
3. 3 CATT Boogie
4. Detroit, Michigan
5. Rebel Soul
6. God Save Rock n Roll
7. Happy New Year
8. Celebrate
9. The Mirror
10. Mr. Rock n Roll
11. Cucci Galore
12. Redneck Paradise
13. Cocaine and Gin
14. Midnight Ferry

Blåfjell 2 ute på DVD

22.11.2012 @ 15:35 i Film 0 kommentarer

Nå er da 'Blåfjell 2 - Jakten på det magiske horn' ute på DVD. Det er en eventyrlig film for hele familien og den er tillatt for alle. Den varer i 1t og 25m, så kjeder familien seg en søndag er det bare å sette på 'Blåfjell 2. Det var kinopremiere den 18.november 2011, men har ikke kommet på DVD før nå.

Du kan kjøpe filmen

HER på filmweb.no                  HER på CDON.com                      HER på dvdhuset.no                     HER på platekompaniet.no                     HER på showtime.no 

 

Operasjon Argo

22.11.2012 @ 14:33 i Film 0 kommentarer

Orginaltittel: Argo I filmen 'Argo' møter du skuespillere som Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman, Taylor Schilling, Alan Arkin og Victor Garber. Det er en drama film, eller mer en thriller vil jeg si. Filmen kommer på kino imorra. Altså den 23.november 2012. Aldersgrensen er 11år, og den er egnet for voksne og ungdom. Den varer i hele 2t, men det virker som det er verdt det, for det er mye reklame for den.

Filmen inneholder enkelte skildringer av truende situasjoner og scener som kan virke skremmende på barn. Den får derfor 11-årsgrense.
OM FILMEN 

Operasjon Argo er en dramatisk thriller sentrert rundt et gisseldrama fra virkeligheten, med amerikanere i iransk fangenskap. Oscar-vinneren Ben Affleck er filmens regissør og hovedrolleinnehaver. Året er 1979 og den iranske revolusjonen nærmer seg sitt klimaks. Militante grupper stormer den amerikanske ambassaden i Iran, og tar 52 amerikanere til gissel. I kaoset greier seks av gislene å unnslippe og søke tilflukt i hjemmet til den kanadiske ambassadøren. Fullt vitende om at det bare er et spørsmål om tid før gislene blir funnet og drept, kommer CIA-ekspert Tony Mendez opp med en risikabel plan for å få de seks trygt ut av Iran. Planen er så vanvittig at den bare kunne skjedd på film... Filmen er basert på virkelige hendelser, som i tiår var ukjent for offentligheten. Oscarvinner Ben Affleck er både hovedrolleinnehaver og regissør. I tillegg møter vi Bryan Cranston ("Breaking Bad"), Oscarvinner Alan Arkin ("Little Miss Sunshine") og John Goodman ("Trouble with the Curve") i rollene.

Med norsk tekst!

Chris Hemsworth om Thor 2

22.11.2012 @ 12:28 i Nyheter 0 kommentarerThor (Chris Hemsworth) fra The Avengers

Blir enda større enn den andre Thor-filmen.

Filmatiseringen av Marvel-universet går på høygir om dagen, med en rekke oppfølgere på vei. En av dem er film nummer to om den norrønde guden vi kjenner så godt i "Thor: The Dark World", som er ferdig med filmingen om få uker.

Stor oversikt: Superheltfilmer i 2013 og fremover

I følge et intervju i The Collider med Chris selv, blir den nye filmen ganske annerledes:

- Filmen ser enda større ut en den forrige (...) og med ny ressigør har den en helt annerledes følelse. Natalie Portman og Chris i filmen Thor

Kronologisk har vi fulgt Thor fra den første filmen, "Thor" (2011) til "The Avengers" (2012) og nå til den andre Thor-filmen. De som har sett "The Avengers" husker kanskje at vi ikke så noe til Thors kjæreste Jane Porter (Natalie Portman) der. Chris kan fortelle at Thor må svare for det i den kommende filmen:

- For Thor og Jane er det nå noen ubesvarte spørsmål, siden han opplagt ikke tok seg til til å treffe henne i Avengers. Thor ma nok komme med noen forklaringer ...Tom Hiddleston som Loki i Thor

Og når det gjelder Loki (Tom Hiddleston), tilspisses konflikten vi har sett i de foregående filmene. I tillegg blir vi kjent med en ny superskurk: den grusomme Malekith, spilt av Christopher Eccleston.

"Thor: The Dark World" har planlagt premiere 8.november 2013.

Nytt album og sang fra Wiz Kahlifa!

22.11.2012 @ 11:29 i Musikk 0 kommentarer

Wiz Khalifa har nylig utgitt et nytt spor av sitt nye album ONIFC, "The Bluff" ft. Cam'ron. Albumet er i salg fra 4.desember.

Konkurranse - vinn en playstation 3

22.11.2012 @ 11:05 i Konkurranse 0 kommentarer

Det er ikke meg som har konkurranse, men filmweb. Hvorfor jeg deler denne konkurransen med dere, er fordi det har med film å gjøre. På grunn av premieren på filmen Looper er filmweb rause! To andre vinnere får en DVD-pakke med filmene 'Inception', 'Source Code' og Gamer i. 

Filmen går sannsynligvis ikke på kino lenger siden det var premiere på den den 12.oktober 2012.

I filmen blir Joe rik av leimordervirksomheten og livet er godt. Helt til den dagen mafiaen bestemmer seg for å avslutte ordningen og kvitte seg med alle bevis. Det innebærer å sende fremtidsversjonen av Joe tilbake til fortiden og ta liv av ham ...

Link til konkurransen HER!Rihanna og Chris Brown duet "Nobody's buisness"

22.11.2012 @ 09:51 i Nyheter 0 kommentarer

Rihanna og Chris Brown har samarbeidet om hennes nye album 'Unapologetic'  og duetten dems "nobody's buisness" kan bli utgitt som albumets andre single.

Jenta bak headeren

22.11.2012 @ 09:35 i Diverse annet 0 kommentarer

Jenta bak denne nydelig headeren er 12år gamle Frida. Hun elsker å ta bilder, og er veldig god på redigering. Hvert fall headere! Hun blogger på bloggen photoforlifex.blogg.no, der hun oppdaterer daglig der hun for det meste blogger om sin hverdag. Stikk innom bloggen hennes!Møte på valmueåsen

22.11.2012 @ 09:13 i Film 0 kommentarer

En ny film er aktuell på kino. Møte på valmueåsen animasjonsfilm. Tenkte at jeg ikke bare skulle velge skumle filmer, for dere som kanskje er litt mindre. For dette er nemlig en drama/romantisk film. Den er også tillatt for alle. Og den skal komme på kino den 23.november 2012. Filmen er egentlig en japansk film, men har blitt gjort om til en norsk. Selvom den er tillatt for alle, er den ikke en barne- og familiefilm, men en film om og for tenåringer. Noe som er dumt er at den kun er på japansk med norsk tekst.HVA HANDLER DEN OM? Året er 1963 og Japan forbereder seg på å arrangere de Olympike lekser (Tokyo 1964). I havnebyen Yokohama blir vi kjent med tennåringene Umi og Shun som er elever på samme vidregående skole. Shun er redaktør av skoleavisen og veldig populær blant skolens jenter. Umi tar stort ansvar hjemme med matlaging og husstell. De er veldig forskjellige, men skjebnen er lunefull. Umi og Shun møtes på spektakulært vis og søt musikk oppstår, etter hvert.

Lil Wayne med ny musikkvideo!!

22.11.2012 @ 08:40 i Musikkvideo 0 kommentarer

Da er Lil Wayne ute med musikkvideo til sangen No Worries. Musikkvideoen har enda ikke kommet ut på youtube, men du kan se den på MTV sin nettside HERSnitch

21.11.2012 @ 21:41 i Film 0 kommentarer
Snitch er en film som vil komme ut 22.februar 2013. Det er en spenningsfilm. Altså en thriller. Du kan blant annet møte skuepillerene Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Benjamin Bratt og Barry Pepper.

HVA HANDLER FILMEN OM? Inspirert av virkelige hendelser, er den raske handlingen i thrilleren "Snitchs" stjerner Dwayne Johnson som er far for en tenåringssønn. Sønnen er feilaktig anklaget for en narkotika distribusjon, kriminalitet og ser på en obligatorisk minimum fengselsstraff på 10 år. Desperat og fast bestemt på å redde sin sønn på alle kostnader, gjør han en avtale med US Attorney om å jobbe som en undercover informant og infiltrere en narkotikakartell. På et farlig oppdrag risikerer han alt, inkludert hans familie og hans eget liv. Ensemble cast inkluderer Susan Sarandon, Benjamin Bratt og Barry Pepper.
ADVARSEL! Kan være ubehagelig stoff i traileren.

The Collection

21.11.2012 @ 18:31 i Film 0 kommentarer

Nå har jeg en helt ny film til dere. Denne filmen er for de som liker skrekk, og den ble faktisk utgitt igår. Jeg er ikke helt sikker på aldersgrensa, men det er sikkert 15år, ellerno. Filmen heter The Collection og inneholder skuespillere som Josh Stewart, Emma Fitzpatrick og Christopher MacDonald. Den har fått terningkast 7 av 10.

HVA HANDLER DEN OM? Når Elenas (Emma Fitzpatrick) venner tar henne med til en hemmelig fest på et ukjent sted hadde hun aldri trodd hun skulle bli det siste offeret for The Collector, en psykopatisk morder. The Collector kidnapper og transporterer henne til et forlatt hotellet han forvandlet til sin egen private labyrint av tortur og død. På læring av sin datters forsvinning, ansetter Elenas velstående far (Christopher McDonald) en gruppe leiesoldater for å hente henne fra det onde grepet til The Collector. Disse leiesoldater tvinger Arkin (Josh Stewart), den eneste mannen som har rømt vrede denne grufulle monsteret, til å lede dem gjennom den grusomme labyrinten. Når Arkin selv kjemper for sitt eget liv for å redde Elena.

ADVARSEL: KAN INNEHOLDE UHYGGELIG STOFF!

hits