Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Konkurranse

Julekalender hos filmweb.no

01.12.2012 @ 21:49 i Konkurranse 1 kommentarFilmweb.no har også en julekalender, og den startet selfølgelig idag. Det er nye vinnere hver dag og de har en hovedpremie der du kan vinne en TV og et flott hjemmekinoanlegg.

Join julekalenderen til filmweb.no HER

Konkurranse

23.11.2012 @ 15:13 i Konkurranse 0 kommentarer

Ville bare si at filmweb.no har masse fine konkurranser på gang!

Nå vil jeg opplyse om en fin konkurranse for de minste. Et lite hint er; Askepott. Du kan nemlig vinne askepott dukker og DVD. Om du ikke liker prinsesser og sånt, så kan det jo være en fin gave om du vinner. Det eneste du gjør er å svare på noen enkle spørsmål, og du er med i trekning av en DVD eller Blu-ray. De trekker også to heldige vinnere som får hver sin Askepott-dukke!

Trykk HER for å komme til konkurransen!LYKKE TIL !

Konkurranse hos ...

22.11.2012 @ 17:34 i Konkurranse 0 kommentarer

Nå har funnet enda en konkurranse som NorgesEnergi arrangerer. Premien har nemlig noe med musikk å gjøre. Det eneste du trenger å gjøre er å svare på to enkle spørsmål, og du er med i trekningen. Premien er et gavekort på 3000kr hos billettservice! Høres ikke det ut som en fin konkurranse!? 

Trykk HER for å komme til konkurransen.
 

Konkurranse - vinn en playstation 3

22.11.2012 @ 11:05 i Konkurranse 0 kommentarer

Det er ikke meg som har konkurranse, men filmweb. Hvorfor jeg deler denne konkurransen med dere, er fordi det har med film å gjøre. På grunn av premieren på filmen Looper er filmweb rause! To andre vinnere får en DVD-pakke med filmene 'Inception', 'Source Code' og Gamer i. 

Filmen går sannsynligvis ikke på kino lenger siden det var premiere på den den 12.oktober 2012.

I filmen blir Joe rik av leimordervirksomheten og livet er godt. Helt til den dagen mafiaen bestemmer seg for å avslutte ordningen og kvitte seg med alle bevis. Det innebærer å sende fremtidsversjonen av Joe tilbake til fortiden og ta liv av ham ...

Link til konkurransen HER!hits