Forsiden Om meg Blogger jeg leser Bilder Videoer Kontakt meg

Kategori: Film

Tina & Bettina - the movie på dvd!

01.12.2012 @ 21:19 i Film 0 kommentarerNå er 'Tina & Bettina - the movie' ute på dvd! Det er sikker en hel del som har sett denne filmen på kino. Blant annet meg. For deg som ikke har sett den, møter du helt sikkert en norsk kjendis du har lagt øye på før. Denne komiske filmen, anbefaler jeg for 13-åringer, men det er 11års aldersgrense.

Bully

01.12.2012 @ 12:34 i Film 0 kommentarerDen 7.desember i år, kommer filmen 'bully' ut på kino. Det er en dokumentar tillat for alle. Det fins ikke så mye informasjon, så dette er egentlig nesten det eneste jeg vet.

Filmen handler om: Hvert eneste år blir 13 millioner unge mobbet i USA. Denne opprivende dokumentarfilmen tar oss med inn i hverdagen til fem barn og deres familier gjennom et skoleår. 

Deres vitnesbyrd, i tillegg til opptak fra klasserom, skolebusser og kantiner, gir et viktig innblikk i den daglige trakasseringen mange opplevelser - spesielt i skolesammenheng. Noen barn drives til selvmord av mobbingen, mens andre ender med å true sine plageånder med våpen. Bully er ikke bare en tragedie, men også en film fylt av håp og kamplyst, med ønske om å gjøre en forskjell. Mobbeofrene blir filmens helter ved å fortelle sine historier og modig stå frem for retten til å være annerledes.

Batman 3

26.11.2012 @ 15:32 i Film 2 kommentarer

Batman 3: The Dark Knight Rises kommer ut på DVD på onsdag. Den har fått veldig bra respons fra både aviser, blader, pulikum og  kritikerne. Vil bare minne om at det er 15års aldersgrense på filmen!

Du kan kjøpe filmen:

HER på dvdhuset.no               HER på platekompaniet.no               HER på cdon.comDe fem legendene

25.11.2012 @ 18:46 i Film 0 kommentarer

Orginaltittel: Rise of the Guardians


De fem legendene er en eventyr film, som blir sluppet på kino den 30.november 2012. Filmen er egentlig fra USA, men finnes nå også på norsk. Den skal vare i 1t og 27min og aldersgrensen er 7år. Den anbefales ikke for barn under. Filmen er egnet for hele familen, så ta med hele familien på denne kinofilmen. Filmen har en mørk stemning og truende skikkelser som kan virke skremmende på de yngste. Filmen har derfor 7-årsgrense og den frarådes barn under denne aldersgrensen.

Flere mystiske skapninger slår seg sammen for å beskytte jorden fra en skremmende trussel i denne fantastiske animasjonen.

'De fem legendene' er ikke bare kjente sagnfigurer fra barndommen vår - de er også en gruppe superhelter med fantastiske krefter. Når den onde skikkelsen Pitch bestemmer seg for å ta knekken på all barndomstro i verden, må de udødelige Legendene kjempe tilbake for å forsvare håpet, troen og fantasien som lever i oss alle. Men hvis de skal klare å bekjempe Pitch og hans plan om å spre mørke og frykt over hele verden, må de overbevise Jack Frost om at han skal stå sammen med dem.

Norske kritikeres kinofavoritter

23.11.2012 @ 18:37 i Film 0 kommentarer


Beasts of the Southern Wild

Publikum: 7,6 av 10 stjerner (2940 stemmer)

Kritikerne: 8,5 av 10 stjerner

Kon-Tiki

Publikum: 7,4 av 10 stjerner (5528 stemmer)

Kritikerne: 8,2 av 10 stjernerParadis: kjærlighet

Publikum: 8,7 av 10 stjerner (158 stemmer)

Kritikerne: 8,1 av 10Palme

Publikum: 9,2 av 10 stjerner (134 stemmer)

Kritikerne: 8,0 av 1090 minutter

Publikum: 6,8 av 10 (772 stemmer)

Kritikerne: 8,0 av 10

Istid 4 - snart på DVD !

23.11.2012 @ 10:51 i Film 2 kommentarer

Om bare fem dager kommer 'Istid 4 - kontinenter på avveie'. Istid 4 er en familiefilm, tillatt for alle.Gled dere!

 

Mesterkokken

23.11.2012 @ 08:25 i Film 0 kommentarerComme un chef. Den kommer nemlig fra Frankrike.

 

Det er en komedie som har premiere idag. Den varer 1t og 24min og er tillatt for alle, men den er egnet for voksne. Filmen inneholder ingen scener som antas å kunne virke skremmende på de yngste. Den blir derfor tillatt for alle, så det er bare å ta med barna.


Hva handler filmen om?

 

Jacky Bonnot er 32 år. Han elsker gourmetmat, og med sitt udiskutable talent drømmer han om å åpne sin egne, utsøkte restaurant.

 

 

 

Men Jacky har ikke mulighet til å følge drømmene sine. Den finansielle situasjonen han og hans kone står overfor fører til at han må takke ja til ulike strøjobber han aldri klarer å beholde. En dag møter han Alexandre Lagarde (Jean Reno), en berømt kokk med flere Michelin-stjerner. Lagarde er i alvorlig konflikt med den nye administrerende direktøren i konsernet som eier restauranten hans, og på desperat jakt etter en ung assistent som kan hjelpe han med en ny, spennende meny før Michelin-guidens kritikere kommer for å bedømme maten hans.

Regissør Daniel Cohen har laget en fornøyelig og kulinarisk komedie med god fransk mat i sentrum. Filmen ironiserer på klassisk fransk vis over den nye mattrenden med molekylær gastronomi når den pretensiøse stjernekokken spilt av Jean Reno blir konfrontert av det faktum at han holder på å miste sin plass på den kulinariske tronen. Regissør Daniel Cohen har hatt et ønske om å lage film som gjør oss sultene på å lage god og ærlig mat. For alle "foodies" er filmen et must.

 

Familiefilmen 'Reisen til julestjernen'

22.11.2012 @ 17:11 i Film 6 kommentarerAgnes Kittelsen i reisen til julestjernen.

I denne norske filmen møter du sikkert noen skuespillere du har sett før. Det er en eventyrlig film for hele familen. Det var kino premiere på den, den 9.november 2012. Den skal vare 1t og 16min og den er tillatt for alle. Den er egnet for hele familien.

Litt viktig info!

 

 Denne eventyrfilmen inneholder enkelte scener som kan fremstå noe truende og dramatiske. Til tross for dette antas filmen ikke å være skadelige for barn under syv år da disse scenene er kortvarige, og foregår innenfor en trygg rammefortelling.


Vilde i Reisen til julestjernen

HVA HANDLER DEN OM?

 

Like før jul ankommer Sonja en liten landsby sammen med et følge røvere som holder henne i fangenskap. Det hviler en forbannelse over landsbyen.

 

 

En gang for lenge siden forsvant Kongens eneste datter, Gulltopp, da hun gikk ut i skogen for å finne Julestjernen. Dronningen døde av sorg og etterlot den fortvilede Kongen alene. Kongen forbannet Julestjernen slik at mørket og sorgen senket seg over hans rike. En kveld kom en gammel vismann til slottet, og fortalte Kongen at hvis han fikk Julestjernen til å lyse igjen innen 10 julekvelder vil Gulltopp vende tilbake. Det har nå gått 9 år og denne julen er Kongens siste håp for å finne Julestjernen. En kveld klarer Sonja å unnslippe røverne og rømme inn på Slottet. Der overhører hun den sørgelige historien til Kongen før hun blir oppdaget og tatt til fange. Hun ber om nåde idet den onde Greven vil kaste henne i fangehullet, og Kongen befaler at hun skal løslates fra røverne. Som takk for hjelpen legger Sonja ut på en reise for å finne Julestjernen.

 

(NOE BLE LITT FEIL STILT)

Blåfjell 2 ute på DVD

22.11.2012 @ 15:35 i Film 0 kommentarer

Nå er da 'Blåfjell 2 - Jakten på det magiske horn' ute på DVD. Det er en eventyrlig film for hele familien og den er tillatt for alle. Den varer i 1t og 25m, så kjeder familien seg en søndag er det bare å sette på 'Blåfjell 2. Det var kinopremiere den 18.november 2011, men har ikke kommet på DVD før nå.

Du kan kjøpe filmen

HER på filmweb.no                  HER på CDON.com                      HER på dvdhuset.no                     HER på platekompaniet.no                     HER på showtime.no 

 

Operasjon Argo

22.11.2012 @ 14:33 i Film 0 kommentarer

Orginaltittel: Argo I filmen 'Argo' møter du skuespillere som Ben Affleck, Bryan Cranston, John Goodman, Taylor Schilling, Alan Arkin og Victor Garber. Det er en drama film, eller mer en thriller vil jeg si. Filmen kommer på kino imorra. Altså den 23.november 2012. Aldersgrensen er 11år, og den er egnet for voksne og ungdom. Den varer i hele 2t, men det virker som det er verdt det, for det er mye reklame for den.

Filmen inneholder enkelte skildringer av truende situasjoner og scener som kan virke skremmende på barn. Den får derfor 11-årsgrense.
OM FILMEN 

Operasjon Argo er en dramatisk thriller sentrert rundt et gisseldrama fra virkeligheten, med amerikanere i iransk fangenskap. Oscar-vinneren Ben Affleck er filmens regissør og hovedrolleinnehaver. Året er 1979 og den iranske revolusjonen nærmer seg sitt klimaks. Militante grupper stormer den amerikanske ambassaden i Iran, og tar 52 amerikanere til gissel. I kaoset greier seks av gislene å unnslippe og søke tilflukt i hjemmet til den kanadiske ambassadøren. Fullt vitende om at det bare er et spørsmål om tid før gislene blir funnet og drept, kommer CIA-ekspert Tony Mendez opp med en risikabel plan for å få de seks trygt ut av Iran. Planen er så vanvittig at den bare kunne skjedd på film... Filmen er basert på virkelige hendelser, som i tiår var ukjent for offentligheten. Oscarvinner Ben Affleck er både hovedrolleinnehaver og regissør. I tillegg møter vi Bryan Cranston ("Breaking Bad"), Oscarvinner Alan Arkin ("Little Miss Sunshine") og John Goodman ("Trouble with the Curve") i rollene.

Med norsk tekst!

Møte på valmueåsen

22.11.2012 @ 09:13 i Film 0 kommentarer

En ny film er aktuell på kino. Møte på valmueåsen animasjonsfilm. Tenkte at jeg ikke bare skulle velge skumle filmer, for dere som kanskje er litt mindre. For dette er nemlig en drama/romantisk film. Den er også tillatt for alle. Og den skal komme på kino den 23.november 2012. Filmen er egentlig en japansk film, men har blitt gjort om til en norsk. Selvom den er tillatt for alle, er den ikke en barne- og familiefilm, men en film om og for tenåringer. Noe som er dumt er at den kun er på japansk med norsk tekst.HVA HANDLER DEN OM? Året er 1963 og Japan forbereder seg på å arrangere de Olympike lekser (Tokyo 1964). I havnebyen Yokohama blir vi kjent med tennåringene Umi og Shun som er elever på samme vidregående skole. Shun er redaktør av skoleavisen og veldig populær blant skolens jenter. Umi tar stort ansvar hjemme med matlaging og husstell. De er veldig forskjellige, men skjebnen er lunefull. Umi og Shun møtes på spektakulært vis og søt musikk oppstår, etter hvert.

Snitch

21.11.2012 @ 21:41 i Film 0 kommentarer
Snitch er en film som vil komme ut 22.februar 2013. Det er en spenningsfilm. Altså en thriller. Du kan blant annet møte skuepillerene Dwayne Johnson, Susan Sarandon, Benjamin Bratt og Barry Pepper.

HVA HANDLER FILMEN OM? Inspirert av virkelige hendelser, er den raske handlingen i thrilleren "Snitchs" stjerner Dwayne Johnson som er far for en tenåringssønn. Sønnen er feilaktig anklaget for en narkotika distribusjon, kriminalitet og ser på en obligatorisk minimum fengselsstraff på 10 år. Desperat og fast bestemt på å redde sin sønn på alle kostnader, gjør han en avtale med US Attorney om å jobbe som en undercover informant og infiltrere en narkotikakartell. På et farlig oppdrag risikerer han alt, inkludert hans familie og hans eget liv. Ensemble cast inkluderer Susan Sarandon, Benjamin Bratt og Barry Pepper.
ADVARSEL! Kan være ubehagelig stoff i traileren.

The Collection

21.11.2012 @ 18:31 i Film 0 kommentarer

Nå har jeg en helt ny film til dere. Denne filmen er for de som liker skrekk, og den ble faktisk utgitt igår. Jeg er ikke helt sikker på aldersgrensa, men det er sikkert 15år, ellerno. Filmen heter The Collection og inneholder skuespillere som Josh Stewart, Emma Fitzpatrick og Christopher MacDonald. Den har fått terningkast 7 av 10.

HVA HANDLER DEN OM? Når Elenas (Emma Fitzpatrick) venner tar henne med til en hemmelig fest på et ukjent sted hadde hun aldri trodd hun skulle bli det siste offeret for The Collector, en psykopatisk morder. The Collector kidnapper og transporterer henne til et forlatt hotellet han forvandlet til sin egen private labyrint av tortur og død. På læring av sin datters forsvinning, ansetter Elenas velstående far (Christopher McDonald) en gruppe leiesoldater for å hente henne fra det onde grepet til The Collector. Disse leiesoldater tvinger Arkin (Josh Stewart), den eneste mannen som har rømt vrede denne grufulle monsteret, til å lede dem gjennom den grusomme labyrinten. Når Arkin selv kjemper for sitt eget liv for å redde Elena.

ADVARSEL: KAN INNEHOLDE UHYGGELIG STOFF!

hits